Laminin

I fredags på Christ (a)live pratade Simon Jonsson om Laminin. Det är ett slags lim finns i våra kroppar och som faktiskt håller ihop dem. Om vi var utan Laminin skulle vi helt enkelt falla ihop! Det häftiga med Laminin är att själva molekylen har formen av ett kors!


Häftigt va? Att det som håller ihop din kropp har formen av ett kors! Och att utan det skulle du rasa ihop! Här kommer ett klipp med Louie Giglio som förklarar det här jättebra. Måste ses!/Amanda

Kommentarer
Postat av: Maria och Mattias Ottestig

Hej tjejer! Så underbart att få läsa era texter och se att ni har den här bloggen! Keep it up! Vi ses i januari.Maria och Mattias Ottestig

2010-11-17 @ 22:08:50
Postat av: Anders Branderud

På tal om korset och vad som håller ihop en människa.Ribi Yehoshua – Messias – från Nasaret levde och praktiserade direktiven i Torah med ett uppriktigt hjärta, han dog oskyldig (genom att bli korsfäst) och blev ett offer. På grund av detta kan den perfekta Skaparen ge Sin förlåtelse för de tillkortakommanden (i att hålla direktiven i Torah hos alla de som gör sitt yttersta i att följa Skaparens direktiv i Torah (i enlighet med vad som står i Yekhezeqeil [”Hesekiel”] kapitel 18 (på hebreiska)) i den judiska Bibeln; samt hos dem som har medvetet brutit mot ett direktiv i Torah och vänder om till att följa Skaparens Instruktioner.Jag var förut en hängivet kristen i sex år.. När jag fick reda på ovanstående började jag istället att praktisera Ribi Yehoshuas – Messias – religion. Det ledde mig in i en levande och riktig relation med Fadern, vilket är väldigt meningsfullt!!!

Det som håller ihop en människa är en relation med Skaparen. Det går att få en relation med Skaparen pga. ovanstående.Att följa Messias undervisning – leder en in i att observera direktiven i Torah – och leder en in i en levande och riktig relation med Fadern, vilket är väldigt meningsfullt!!!

2010-11-26 @ 23:18:57
URL: http://bloganders.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0