Nyårsläger

Om du är intresserad av vad kristendomen handlar om, vill träffa nya människor och ha ett galet roligt nyårsfirande borde du komma på Livskraft Polar! Temat för iår är "I evighet", gode spännande med andra ord.

Under dagarna och kvällarna kommer det att vara caféer, underhållning, bibelstudier, smågrupper, seminarier, kvällsmöten, och såklart.. trumvirvel.. en glittrande nyårsfest! ;)

Lägret passar både dig som varit kristen i flera år och dig som inte ens vet om du tror eller inte. Hur som helst, ett grymt bra sätt att fira nyår på! Seminarierna man kan välja på är allt från relationer, mission och tro till snowboard, gospel och sport. Brett utbud och någonting för alla! Lägret hålls på folkhögskolan i Älvsbyn den 28 december till 1 januari. Ta med dig alla dina friends och ha en kick ass time ;)

Läs mer om olika seminarier, anmälan, program m.m. på hemsidan.

Hoppas nu att du är lika peppad som jag på att åka dit! Vi tjejer är anmälda, sen är det en del drös med annat folk också. Har hört att det är 50-60 pers anmälda än så länge och att det ständigt fylls på ;) Tveka inte på att fara om du är sugen, du kommer inte att ångra dig! :)/Amanda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0