Vila i frid

Ibland tar livet slut, utan minsta förvarning. Jag tänker på det gifta paret som dog igår i en bilolycka vid Storforsen. Just vid sådana tillfällen väcks många tankar och funderingar, iallafall hos mig. Var hamnar man när man dör? Tar allting bara slut? Vad är meningen med livet?
Svåra frågor, som ingen kan svara på. Men som kristen så kan man alltid lita på att har man sagt ja till Gud i sitt hjärta så kommer man till himlen. Och det känns väldigt skönt att tänka på för mig när jag får dessa funderingar. Att veta att man kommer bli välkomnad med öppna armar gör faktiskt att livet blir lite lättare att leva. 

Ty ingen av oss lever för sig själv, och ingen dör för sig själv. Lever vi, så lever vi för Herren. Dör vi, så dör vi för Herren. Vare sig vi lever eller dör tillhör vi alltså Herren (Rom 14:7-8)

Vila i frid, Viveca & Tommy.

Just the way you are..

Såg den här videon idag. Tyckte att den var hur fin som helst! En kille som sjunger Just the way you are till sin syster som har downs syndrom.
http://www.youtube.com/watch?v=9b7y9UYt_fM&feature=player_embedded

Tankarna jag fick när jag såg den var att vi människor kan känna oss fula, annorlunda eller otillräckliga. Vi känner oss inte alls märkvärdiga, utan snarare tvärtom. Men precis som den här pojken vill visa sin lillasyster att han älskar henne så enormt mycket för att hon är precis som hon är, så vill Gud tala om för dig att du är det dyrbaraste han vet. Att han älskar dig just precis som du är. ♥ Att släppa in honom i ditt liv är verkligen det bästa du kan göra. Han vill inget hellre än att få vara med dig.

/Erika

RSS 2.0