Long time no see

Nu är det mer än ett halvår sen någon av oss skrev någonting här. Varför inte slänga in ett inlägg nu då? Vad har då hänt sen senaste inlägget? Sommaren har gått förbi med stormsteg och nu är det vinter - igen! Om man kan kalla det vinter när det inte ens är nån snö, vilket kan påminna mig om ett bönesvar vi i våran kristna skolgrupp fick väldigt fort. Vi bad för kyla och snö och redan dagen efter kom kylan. Dagen efter det kom snön. Gud bryr sig även om det lilla. Man ska inte behöva känna att "Nää det är nog ingen idé att be om det. Det är nog för litet". Ingenting är för litet i Guds ögon! Viktigt att komma ihåg. Gud är vår pappa och vi kan prata med honom om vad vi vill och han bryr sig och vill veta vad vi går och funderar på. Mot honom kan vi luta oss mot!

Jag och några till går ju på bibelskola i Jävre varannan onsdag. Jag kan verkligen känna att man får ut någonting av det. Man får inspiration av andra personer som är där och en drivkraft att leva ett bättre kristet liv. Jag har själv varit väldigt dålig på att läsa bibeln regelbundet, över huvudtaget egentligen. Jag har insett vikten av att läsa den och även skaffat en bibelläsningsplan som har gjort att det nu händer att jag läser flera gånger i veckan. Det känns skönt att läsa även om jag kanske inte fattar allt jag läser varje gång, men då finns det ju en fantastisk sak med bibelläsningsplanen och det är att det finns en förklaring till varje text. Jättebra och jag tipsar er verkligen om detta!

Om du känner att du blev inspirerad av det här och vill beställa dig en egen Accent (som bibelläsningsplanen heter) kan du klicka dig in på den här länken: http://www.accent.nu/prenumeration

Ha det nu jättebra och ta hand om varandra!
God is great, God is good!
/Vickan

Kommentarer
Postat av: Simon

Bästa bloggen någonsin! Och ja, Gud bryr sig verkligen om det lilla :)

2011-11-24 @ 16:03:54
URL: http://simpae.blogg.se/
Postat av: Erika

Härligt att du tar tag i uppdateringen Vickan! Det var ju verkligen på tiden, om man säger så! :) Bra inlägg, mycket viktiga saker!

2011-11-24 @ 18:27:18
URL: http://erikakarlssonss.blogg.se/
Postat av: Johanna

Tips från mig ;)En rolig bibelsida för barn (och vuxna!): http://essex1.com/pages/paul/

En föreläsning om skapelse och evolution: http://www.youtube.com/watch?v=6ZacRtCsb50&feature=share

2011-11-24 @ 20:50:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0